Goed, Beter, Plus!

Over GezondPlus

GezondPlus is een fysiotherapiepraktijk binnen een gezondheidscentrum in hartje Wormerveer. Wij leveren optimale zorg door persoonlijke aandacht, een veilige omgeving, een super team en nauwe samenwerking met ondersteunende disciplines.

Wij willen u zo snel en zo duurzaam mogelijk van uw klachten afhelpen zodat u spoedig weer gezond, sterk en in balans bent.

Wij geloven dat met aandacht, passie, vakkennis en een tikkeltje eigenzinnigheid samen met de cliënt de beste zorg gecreëerd kan worden voor net dat betere resultaat!

U toch ook?

Ontmoet het team!

Hieronder vindt u onze therapeuten en verdere teamleden!

Robert Klazema

Robert Klazema

Fysio- sport, en manueeltherapeut, en mede eigenaar

BIG nummer: 99048420604

Robert is een van de oorspronkelijke oprichters van Gezondplus. Met een schat aan ervaring en zijn echoapparaat staat Robert klaar voor de juiste diagnose. Robert is verder gespecialiseerd in hand- en polsklachten maar ook voor ‘alle’ andere lichamelijke klachten kunt u bij Robert terecht.
IMG_8565

Marc Loman

Fysiotherapeut en mede eigenaar

BIG nummer: 09925043804

Marc is een vrolijke sportieve therapeut die u veelal in de oefenzaal ziet staan. Bewegen is leven en practice what you preach zijn dan ook spreuken die bij Marc aansluiten. Deze hardlopende therapeut helpt u graag verder met een brede glimlach (ja ook onder het mondkapje).
IMG_3406

Lieke Rogge

Fysiotherapeut

BIG nummer: 89931568304

Lieke is onze jongste maar ook wellicht wel fitste therapeut.
Lieke heeft haar laatste stage van de opleiding bij ons weten te voltooien en heeft vanuit daar een plek in ons team verdient. Niet alleen is Lieke een fysiotherapeute maar ook topsporter in waterpolo bij haar club Z.V. de Zaan. Lieke is sociaal, patiëntgericht en helpt u op haar enthousiaste manier graag naar uw doelen! 

IMG_8564

Ellen Klooster

Secretaresse en Medisch fitness docente

Ellen is onze spring in de wei. Waar Ellen is raast er een storm van energie. Ellen hoort u niet alleen aan de telefoon maar ook zeker in de sportzaal of zelfs het park waar zij (bijna) alle sporters voorziet van de juiste motiverende kreten. Dat alles met de grootst mogelijke glimlach op het gezicht!

Mirjam Stelling

Mirjam Stelling

Secretaresse

Mirjam is onze. steun en toeverlaat als het gaat om de baliewerkzaamheden. Zij staat u geregeld te woord aan de telefoon en zorgt bij binnenkomst voor een vertrouwd gevoel. 

nog meer toppers

Alles onder één dak!

Buiten fysiotherapeutische zorg zijn onderstaande disciplines ook vertegenwoordigd binnen het gezondheidscentrum van GezondPlus

Anna Curvers

Ergo- en handtherapeut bij Anergo

Ergotherapie richt zich vooral op het dagelijks handelen en wordt ingeschakeld als activiteiten zoals aan- en uitkleden, schrijven, eten, koken, boodschappen doen, telefoneren, opstaan, fietsen, (huishoudelijk) werk of hobby’s niet meer naar wens worden uitgevoerd.

Eugenie De Ruiter

PijnCoach Haarlem

De pijncoach begeleidt mensen met chronische pijn. In een aantal een op een sessies werkt ze gericht aan het omgaan met en het verminderen van de pijnklachten. De behandeling zal eerst bestaan uit een deel pijneducatie.

Job Fahner

Loopfit- Fahner

De podologie (letterlijk ”voetkunde”) is een wetenschap die zich richt op het voorkomen en behandelen. van voetfunctiestoornissen en voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Danice Peters

Diëtiste

Danice helpt mensen als diëtiste graag inzicht te geven en balans aan te brengen in hun voeding- en leefgewoontes. Er is ontzettend veel informatie te vinden over voeding, bijvoorbeeld op het internet. Maar wat is nu waar? Maak een afspraak om daar samen met Danice achter te komen.

Nel v/d Hoeven

Diëtiste

Nel is met haar karrenvracht aan ervaring een vertrouwd gezicht van Alimentum. Nel helpt u graag met al uw vragen omtrent (gezonde) voeding. 

Stephania Stevens

Verloskundige

De verloskundige visie van de praktijk is gericht op individuele zorg en houdt rekening met jouw wensen rondom de zwangerschap en de geboorte. De praktijk wordt bewust kleinschalig gehouden om jou als zwangere alle tijd en aandacht te geven.

Sanne de Wit

Diëtiste

Sanne helpt u graag als u vastloopt in uw voedingspatroon. Wilt u meer energie, beter in uw vel zitten, afvallen, de juiste voeding na een operatie voor een optimaal herstel? Sanne helpt hier graag bij. Uw lichaam heeft een continue veranderende behoefte aan voedingsstoffen, Sanne kan hierbij helpen. Want we gooien ook geen diesel in een benzineauto!

Lotte de Vogel

Ergotherapeut (ouderen)

Lotte is bij Anergo de specialist in valpreventie en ergotherapie bij ouderen. Lotte is sinds 2019 werkzaam bij Anergo. Als ergotherapeut werkt Lotte veel aan huis in de Zaanstreek. Lotte legt al haar huisbezoeken af op de fiets, dus wellicht ziet u haar wel eens voorbij fietsen.

Bram Brens

Fysio- en psychosomatischtherapeut

Als psychosomatisch fysiotherapeut werkt Bram aan lichamelijke klachten waarbij zowel psychologische als sociale componenten een rol  zouden kunnen spelen in het veroorzaken of onderhouden van de ervaren klachten. Bram is daarnaast ook EMDR therapeut. Meer informatie hierover vindt u via onderstaand icoon.

Nathasia Nibte

Osteopathie en Vlow-therapie

Als ervaren osteopathische therapeute is Nathasia iemand die graag maatwerk levert. Nathasia kijkt op een holistische wijze naar uw gezondheid en gaan jullie hier samen mee aan de slag.

Locatie

Stationstraat 9

1521 DT Wormerveer

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 20:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 12:00 uur
Zondag: gesloten

Contact

📞: 075 657 21 49
📧: info@gezondplus.nl

Directe samenwerking met

Binnen en buiten het gezondheidscentrum werken wij nauw samen met:

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!