Goed, Beter, Plus!

Over GezondPlus

GezondPlus is een praktijk voor paramedische zorg binnen het gezondheidscentrum van Wormerveer. Wij leveren optimale zorg door persoonlijke aandacht, een deskundig team en nauwe samenwerking tussen de diverse disciplines, zoals fysiotherapie, ergotherapie en psychosomatische therapie. Ook de diëtist, podoloog, pijncoach, verloskundige en osteopaat / vlowtherapeut hebben hun praktijk bij ons.

Ons gezamenlijke doel: u zo snel en zo lang mogelijk van uw klachten afhelpen zodat u spoedig weer gezond, sterk én in balans bent.

Wij geloven dat met passie, vakkennis en een tikkeltje eigenzinnigheid de beste zorg gecreëerd kan worden voor nét dat betere resultaat!

Dat doen wij samen met de patiënt. Met u dus!

Ontmoet het Team!

Hieronder vindt u onze therapeuten en verdere teamleden!

Robert Klazema

Robert Klazema

Fysio- sport, en manueeltherapeut, en mede-eigenaar

BIG nummer: 99048420604

Robert is een van de oprichters van GezondPlus en de meest ervaren fysiotherapeut binnen de praktijk. Als je voor een juiste diagnose, of de bevestiging ervan, een echo nodig hebt kan Robert de echo maken. 
Robert is dé specialist op het gebied van hand-, pols-, arm- en schouderklachten. Heeft u een handspalk nodig, Robert draait er zijn hand niet voor om. Uiteraard weet hij ook raad met andere lichamelijke klachten.

Ontwerp zonder titel-6

Marc Loman

Fysiotherapeut en mede-eigenaar

BIG nummer: 09925043804

Marc is een sportieve fysiotherapeut en vaak in de oefenzaal te vinden. ‘Bewegen is leven’ is zijn motto, evenals ‘practice what you preach’. 
Marc heeft aan de start gestaan van een groot aantal hardloopevenementen. Hij weet voor zichzelf steeds nieuwe doelen te stellen, een eigenschap die hij ook meeneemt in de behandelkamer. U als patiënt heeft daar voordeel van.

Silvana

Silvana ten Hulsen

Fysiotherapeut

BIG nummer: 89922562904

Silvana is een sportieve therapeute die vanuit de (top)sport maar al te goed weet wat het is om wel eens geblesseerd te raken en hiervan te herstellen. Deze ervaring neemt zij mee in de behandelkamer of oefenzaal. Verder is Silvana gespecialiseerd in long-gerelateerde klachten en is zij leefstijlcoach. Kortom: een echte all-round fysiotherapeut!

27d466b5-1fdf-45a6-a6cf-8decfabdc737

Ellen Klooster

Secretaresse en Medisch fitness docente

Ellen is onze spring- in- ’t- veld. Waar Ellen is raast er een storm van energie. Ellen hoort u niet alleen aan de telefoon maar ook zeker in de sportzaal of zelfs het park waar zij (bijna) alle sporters voorziet van de juiste motiverende kreten. Dat alles met de grootst mogelijke glimlach op het gezicht!

onbekend

Kelly Zomerdijk

Secretaresse

Meer info volgt binnenkort!

nog meer toppers

Alles onder één dak!

Buiten fysiotherapeutische zorg zijn onderstaande disciplines ook vertegenwoordigd binnen het gezondheidscentrum van GezondPlus

Anna Curvers

Ergo- en handtherapeut bij Anergo

Als u beperkingen ervaart bij uw dagelijkse handelingen kan ergotherapie u helpen. Denk aan activiteiten als eten, koken of boodschappen doen die niet meer naar wens kunnen worden uitgevoerd.

Anna en haar collega’s reiken u hiervoor hulpmiddelen aan waardoor u uw bewegingsvrijheid terugkrijgt. Door haar objectieve blik en jarenlange ervaring richt zij zich vooral op dagelijkse activiteiten zoals aan- en uitkleden, schrijven, telefoneren, opstaan, fietsen, (huishoudelijk) werk of hobby’s die niet meer naar wens worden uitgevoerd, denk aan biljarten of handwerken.

Eugenie De Ruiter

PijnCoach Haarlem

Eugenie werkt in haar praktijk met mensen die last hebben van aanhoudende pijn. Zij hanteert hierbij de kennis die zij zelf heeft opgedaan bij een gerenommeerd revalidatiecentrum. ”Ik heb zelf ervaren welke ingrijpende gevolgen aanhoudende pijn kan hebben op je leven. Alle persoonlijke verhalen die patiënten mij toevertrouwen zijn voor mij dus heel herkenbaar, de reden waarom ik gediplomeerd pijncoach ben geworden.’’

Job Fahner

Loopfit- Fahner

De podologie (letterlijk ”voetkunde”) is een wetenschap die zich richt op het voorkomen en behandelen van voetfunctiestoornissen en voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Nathasia Nibte

Osteopathie en Vlow-therapie

Als ervaren osteopathische therapeute is Nathasia iemand die graag maatwerk levert. Nathasia kijkt op een holistische wijze naar uw gezondheid en jullie gaan hier vervolgens samen mee aan de slag.

Nel v/d Hoeven

Diëtiste

Nel is met haar karrenvracht aan ervaring een vertrouwd gezicht van Alimentum. Nel helpt u graag met al uw vragen omtrent (gezonde) voeding. 

Stephania Stevens

Verloskundige

De verloskundige visie van de praktijk is gericht op individuele zorg en houdt rekening met jouw wensen rondom de zwangerschap en de geboorte. De praktijk wordt bewust kleinschalig gehouden om jou als zwangere alle tijd en aandacht te geven.

Kelly Bennis

Diëtiste

Kelly helpt u graag als u vastloopt in uw voedingspatroon. Wilt u meer energie, beter in uw vel zitten, afvallen, de juiste voeding na een operatie voor een optimaal herstel? Uw lichaam heeft een continue veranderende behoefte aan voedingsstoffen, Kelly kan hierbij helpen. Want we gooien ook geen diesel in een benzineauto!

Lotte de Vogel

Ergotherapeut (ouderen)

Lotte is bij Anergo de specialist in valpreventie en ergotherapie bij ouderen. Lotte is sinds 2019 werkzaam bij Anergo. Als ergotherapeut werkt Lotte veel aan huis in de Zaanstreek. Lotte legt al haar huisbezoeken af op de fiets, dus wellicht ziet u haar wel eens voorbij fietsen.

Bram Brens

Fysio- en psychosomatischtherapeut

Als psychosomatisch fysiotherapeut werkt Bram aan lichamelijke klachten waarbij zowel psychologische als sociale componenten een rol  zouden kunnen spelen in het veroorzaken of onderhouden van de ervaren klachten. Bram is daarnaast ook EMDR therapeut. Meer informatie hierover vindt u via onderstaand icoon.

Locatie

Stationstraat 9

1521 DT Wormerveer

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 20:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 17:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Contact

📞: 075 657 21 49
📧: info@gezondplus.nl

Directe samenwerking met

Binnen en buiten het gezondheidscentrum werken wij nauw samen met:

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!