Nieuws

FYSIOTHERAPEUT GEZOCHT BIJ GEZONDPLUS!

WIE ZIJN WIJ?

GezondPlus Wormerveer huisvest meerdere disciplines en werkt samen onder een dak met de huisartsen en andere zorgprofessionals, waaronder het artsenlaboratorium, praktijkondersteuning, (sport)fysiotherapie, manuele therapie, handtherapie, echografie, shockwave, ergotherapie, haptotherapie, (sport)diëtiek, podologie, (sport)psychologie, sportmassage en verloskunde.

WAT VIND JIJ LEUK?

Je verricht als fysiotherapeut fysiotherapeutisch onderzoek en behandelt cliënten bij het Gezondheidscentrum en in de werkomgeving, bij de mensen thuis en op locatie. Tevens stel je samen met andere disciplines het zorgplan op en adviseer je familie en mantelzorgers. Je biedt functionele ondersteuning en geeft instructies en adviezen aan de bij zorg betrokken professionals. Het aanbod van patiënten is erg divers, van jong tot oud, orthopedische, neurologische- en sportgerelateerde klachten, acute en chronische vraagstukken. 

WAT BIEDEN WIJ JOU:

 • Een arbeidscontract voor 16 a 32 uur per week (in overleg).
 • Scholingsvergoeding tot 1000,- per jaar, bij een fulltime dienstverband.
 • Een werkomgeving met een actief, leuk en kwalitatief team van mensen die met passie werken.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis en expertise over te brengen in onze werkomgeving.
 • Eventueel het begeleiden van de fitgroepen/bewegingsgroepen heb je de vrijheid om een leuke, gezellige, sportieve activiteit op te zetten.

ALLEEN GA JE SNEL, SAMEN KOMEN WE VERDER
Wij hechten veel waarde aan een leuke samenwerking, waar wij een enthousiaste begeleiding verzorgen met ons hechte team van collegae en bijhorende groeimogelijkheden in ons dynamisch gezondheidscentrum.

ENTHOUSIAST?
Neem dan contact met ons op! Wij horen jou graag, via onze telefoon of via info@gezondplus.nl / 075-6572149

Hopelijk tot snel!

GezondPlus Wormerveer
Stationsstraat 9
1521 DT Wormerveer

“Gezond, Sterk en in Balans”

Nieuwe work-out!

Beste sporters en niet sporters,

Wij zijn blij dat we jullie nog elke week weer kunnen voorzien van een nieuwe work-out! Dit keer in samenwerking met Michelle van Yoga met Michelle.

Zij zal jullie deze keer meenemen in een korte introductie van Yin Yoga. Weer eens wat anders dan al dat springen en rennen met Ellen, Marc of Jordi. Via onderstaande link komt u meteen bij de ontspannende video van Gezondplus in samenwerking met Michelle.

Veel succes!

Onze handtherapeuten in de krant!

Hand- en polsklachten na de ijspret, een flinke domper.. Maar u bent bij GezondPlus aan het juiste adres! Ergotherapeute Anna en fysio-manueeltherapeut Robert zijn een specialistisch handenteam.

Neem direct contact met ons op via info@gezondplus.nl of bel via 075-657 21 49!

Vacature Handtherapie

Goede gezondheidszorg start bij aandacht voor de ander en sublieme vakkennis in een hartelijke, duurzame omgeving.

GezondPlus is onderdeel van een Gezondheidscentrum en huisvest vakidioten die passie gedreven zich te diensten willen stellen om die optimale zorg aan de patiënt aan te bieden.

De afdeling handtherapie van GezondPlus bestaat uit de enthousiastelingen Anna Curvers, hand-ergotherapeut en Robert Klazema CHT-NL, handfysiotherapeut, manueeltherapeut en musculoskeletaal echografist. Wij zien voornamelijk patiënten met klachten aan de bovenste extremiteit en kunnen al onze kennis en vaardigheden hier in kwijt. Omdat ons patiënten aanbod steeds meer groeit willen we ons team versterken.

Anna en Robert #team #handtherapie

Ben jij of ken jij die handfysiotherapeut die ons team nog beter en leuker kan maken laat het mij dan weten.

Robert Klazema

robertklazema@gezondplus.nl

Update Medisch Fitness 2021

Beste medisch fitnessers,

Allereerst de beste wensen! Op een gelukkig, sportief en bovenal gezond 2021! Wij komen daarbij graag weer in beweging! Helaas laten de huidige maatregelen het niet toe om jullie hier te mogen verwelkomen, en gaan wij voor nu ONLINE verder 💪🏻 Hopelijk mogen wij jullie na de 19e weer fysiek begroeten, of het nou binnen of buiten is.

Mocht je je kerstpakket nog niet gebruikt hebben, pak die er voor deze week nog even bij. Dan gaan we vanaf volgende week weer online lessen aanbieden. Dit zal via ons YouTube kanaal zijn.

Hier alvast een mooie herinnering van de eerste online les, of zoals Ellen zei: “een sport show noem ik het maar, ik vind het bloedspannend.” https://youtu.be/fFbe5lGMd6U

Doe jij weer mee?

De les(sen) komen dan vanaf maandag 09:00 uur online. En kunnen de hele week uitgevoerd worden.

Daarnaast willen wij graag LIVE lessen aanbieden via ZOOM. Dit betekent dat wij elkaar live kunnen zien, wel zo gezellig en goed om een kijkje te kunnen nemen voor de uitvoering van de training. Handige tips & trics te geven waar nodig.

Op een gelukkig, sportief en vooral gezond 2021!

Groetjes Marc en Ellen

Slaap lekker!

‘S ochtends begint jouw goede nachtrust!

Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

 • Reduceren van stress gedurende de dag
 • Ademhalingsoefeningen toe te passen
 • Micropauzes in te plannen
 • Lekker tussendoor te bewegen
 • Een moment plannen om te sporten
 • Geen werkactiviteiten ’s avonds
 • Mindfulness

Slaap en stress

Stress is volkomen natuurlijk en belangrijk in ons leven. Het is een natuurlijke respons op veranderingen, en stelt ons in staat om veel te kunnen doen, een deadline te halen, weg te kunnen springen voor naderend onheil of gewoon de dagelijkse bezigheden uit te voeren.

Het herstel na stress reactie is daarbij essentieel, want chronische stress leidt tot overspanning. Het interne evenwicht en hormoonhuishouding raakt verstoord, door teveel adrenaline/cortisol en leidt daardoor tot een verstoorde slaap.

Regelmatige ontspanning is KEY!

Er zijn veel manieren om je slaap te monitoren en te verbeteren. Vraag het eens aan jouw SlaapFysio

CORONA UPDATE: WIJ BLIJVEN OPEN 💚

Nederland gaat grotendeels op slot. Wij prijzen ons gelukkig dat we gedeeltelijk open kunnen, en mogen blijven.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Helaas gaat onze Medisch Fitness dicht.. Wij gaan jullie weer missen! Opons Youtube kanaal zijn mooie trainingen te vinden en de Kerstman denkt na over een sportief presentje 🎁

De ZORG blijft gewoon open: Je kan dus nog steeds, naast revalidatie, fysio, bij ons terecht voor ergotherapie, podologie, logopedie, verloskunde, sportpsychologie, oefentherapie en dietiek.

Toch liever een Video Afspraak? Dat kan uiteraard ook 🎥
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We denken aan al onze partners die hun deuren helaas alweer moeten sluiten als gevolg van deze ongelofelijk harde maatregelen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We hopen jou in deze moeilijke tijd te kunnen blijven helpen in beweging te blijven 💙

Blijf gezond en sterk allen 💪🏻

Kerstvakantie Medisch Fitness

Medisch Fitness KERST(vakantie) staat alweer BIJNA voor de deur🎄

Ook in deze tijden moeten wij onszelf bewaken. Daarom nemen we tussen de Kerst & Oud en Nieuw een rustmoment.

Dit om ons weer op te laden voor het komende jaar 💚

Mochten jullie ons te veel missen, kijk dan een van de opgenomen workouts terug uit de eerste lockdown, en beweeg lekker met ons mee 💪🏻

Want zoals u van ons gewend bent gaan wij voor: Gezond, Sterk en in Balans! 🙏🏻

Fijne feestdagen alvast en het beste in het nieuwe jaar! 🥳