Overige diciplines binnen GezondPlus

overige disciplines Binnen GezondPlus

Buiten fysiotherapeutische zorg zijn onderstaande disciplines ook vertegenwoordigd binnen het gezondheidscentrum van GezondPlus

Anna Curvers

Anergo

Ergotherapie richt zich vooral op het dagelijks handelen en wordt ingeschakeld als activiteiten zoals aan- en uitkleden, schrijven, eten, koken, boodschappen doen, telefoneren, opstaan, fietsen, (huishoudelijk) werk of hobby’s niet meer naar wens worden uitgevoerd.

Eugenie De Ruiter

PijnCoach Haarlem

De pijncoach begeleidt mensen met chronische pijn. In een aantal een op een sessies werkt ze gericht aan het omgaan met en het verminderen van de pijnklachten. De behandeling zal eerst bestaan uit een deel pijneducatie.

Job Fahner

Loopfit- Fahner

De podologie (letterlijk ”voetkunde”) is een wetenschap die zich richt op het voorkomen en behandelen. van voetfunctiestoornissen en voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Danice Peters

Diëtiste

Als diëtiste van Alimentum help ik mensen om inzicht te krijgen en balans aan te brengen in hun voeding- en leefgewoontes. Er is ontzettend veel informatie te vinden over voeding, bijvoorbeeld op het internet. Maar wat is nu waar? Maak een afspraak om daar samen met Danice achter te komen.

Parisa Jahangard

Huidtherapeute

Heeft u last van een huidaandoening? Wilt u weten wat er te doen is aan uw huidprobleem? Of wilt u aan de conditie van uw huid werken? Dan bent u bij huidtherapeute Parisa aan het juiste adres! Huidtherapie richt zich onder andere op het verbeteren van de huid en het behandelen van medische klachten en huisaandoeningen.

Stephania Stevens

Verloskundige

De verloskundige visie van de praktijk is gericht op individuele zorg en houdt rekening met jouw wensen rondom de zwangerschap en de geboorte. De praktijk wordt bewust kleinschalig gehouden om jou als zwangere alle tijd en aandacht te geven.

Naomi Tamtelahitu

Rouw-, verlies en traumatherapeute

Wanneer je vastloopt in de verwerking van een verlieservaring of schokkende gebeurtenis. Dan ondersteunt rouw- en verliestherapie om na een verlies of traumatische ervaring weer balans te vinden in jouw leven. 

Michelle Kreeft

Yin Yoga

Yin Yoga is een vorm van yoga met als doel ontspanning. Je houdt de houdingen lang aan, zo’n drie tot vijf minuten. Doordat je langer in een houding blijft zullen de spieren beter ontspannen en kunnen we het windweefsel bereiken.

Nikita Vennik

Oefentherapeute

Oefentherapeuten zijn experts op het gebied van houding en beweging. Daarnaast is het voornaamste doel van de oefentherapeut het aanleren van gezond beweeggedrag. Zowel wanneer klachten zijn als preventief of te voorkomen dat klachten ontstaan. 

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!