Overige disciplines binnen GezondPlus

Buiten fysiotherapeutische zorg zijn onderstaande disciplines ook vertegenwoordigd binnen het gezondheidscentrum van GezondPlus

Pijncoaching

PIJNCOACH Haarlem

De pijncoach begeleidt mensen met chronische pijn. In een aantal een op een sessies werkt ze gericht aan het omgaan met en het verminderen van de pijnklachten. De behandeling zal eerst bestaan uit een deel pijneducatie. 

Ergotherapie

Anergo

Ergotherapie richt zich vooral op het dagelijks handelen en wordt ingeschakeld als activiteiten zoals aan- en uitkleden, schrijven, eten, koken, boodschappen doen, telefoneren, opstaan, fietsen, (huishoudelijk) werk of hobby’s niet meer naar wens worden uitgevoerd.

Oefentherapie

Nikita Vennik Therapy & Fit

Oefentherapeuten zijn expert op het gebied van houding en beweging. Daarnaast is het voornaamste doel van de oefentherapeut het aanleren van gezond beweeggedrag. Zowel wanneer er klachten zijn als preventief om te voorkomen dat klachten ontstaan.

Orthopedie

Centrum Orthopedie

Centrum Orthopedie helpt u verder met orthopedische hulpmiddelen die delen van uw lichaam ondersteunen of vervangen. Daarom werkt centrum orthopedie onder anderen met de modernste apparatuur.

 

Podologie

Loopfit-Fahner

De podologie (letterlijk: ”Voetkunde”) is een wetenschap die zich richt op het voorkomen en behandelen van. voetfunctiestoornissen en voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdingen- en bewegingsapparaat.

Rouw-, verlies- en traumaterapie

Praktijk Tamtelahitu

Wanneer je vastloopt in de verwerking van een verlieservaring of schokkende gebeurtenis, dan ondersteunt rouw- en verliestherapie om na een verlies of traumatische ervaring weer balans te vinden in je leven.

Sport/prestatie psychologie

Lotte Broersen

Als sportpsycholoog help ik jou graag verder bij het leveren van een optimale prestatie. Loop je bijvoorbeeld tegen mentale vraagstukken aan in je revalidatie traject of heb je last van wedstrijdspanning? Hierover ga ik graag met je in gesprek.

Verloskunde

Stephania Stevens

De verloskundige visie van de praktijk is gericht op individuele zorg en houdt rekening met jouw wensen rondom de zwangerschap en de geboorte. De praktijk wordt bewust kleinschalig gehouden om jou als zwangere alle tijd en aandacht te geven.

Yin Yoga

Yoga met Michelle

Yin yoga is een vorm van yoga met als doel ontspanning. Je  houdt de houdingen lang aan, zo’n 3 tot 5 minuten. Doordat je langer in een houding blijft en je je spieren ontspant, kunnen we het bindweefsel bereiken.

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!