Overige diciplines binnen GezondPlus

Alles onder één dak!

Buiten fysiotherapeutische zorg zijn onderstaande disciplines ook vertegenwoordigd binnen het gezondheidscentrum van GezondPlus

Anna Curvers

Anergo

Ergotherapie richt zich vooral op het dagelijks handelen en wordt ingeschakeld als activiteiten zoals aan- en uitkleden, schrijven, eten, koken, boodschappen doen, telefoneren, opstaan, fietsen, (huishoudelijk) werk of hobby’s niet meer naar wens worden uitgevoerd.

Eugenie De Ruiter

PijnCoach Haarlem

De pijncoach begeleidt mensen met chronische pijn. In een aantal een op een sessies werkt ze gericht aan het omgaan met en het verminderen van de pijnklachten. De behandeling zal eerst bestaan uit een deel pijneducatie.

Job Fahner

Loopfit- Fahner

De podologie (letterlijk ”voetkunde”) is een wetenschap die zich richt op het voorkomen en behandelen. van voetfunctiestoornissen en voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Kelly Bennis

Diëtiste

Als diëtiste van Alimentum help ik mensen om inzicht te krijgen en balans aan te brengen in hun voeding- en leefgewoontes. Er is ontzettend veel informatie te vinden over voeding, bijvoorbeeld op het internet. Maar wat is nu waar? Maak een afspraak om daar samen met Kelly achter te komen.

Stephania Stevens

Verloskundige

De verloskundige visie van de praktijk is gericht op individuele zorg en houdt rekening met jouw wensen rondom de zwangerschap en de geboorte. De praktijk wordt bewust kleinschalig gehouden om jou als zwangere alle tijd en aandacht te geven.

dr. Manon Cromheecke

Vaatzorg

Manon Cromheecke is borstchirurg en spataderchirurg. Ze behaalde haar PhD in 2000. Sinds ze haar opleiding tot oncologisch chirurg in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam heeft afgerond in 2006 heeft ze zich naast de borstchirurgie verder gespecialiseerd in de behandeling van spataderen. Ze heeft gewerkt bij verschillende grote en kleine klinieken in Nederland, waarbij ze gebruikt maakte van de nieuwste technieken.

Nel v/d Hoeven

Diëtiste

Als diëtiste van Alimentum help ik mensen om inzicht te krijgen en balans aan te brengen in hun voeding- en leefgewoontes. Er is ontzettend veel informatie te vinden over voeding, bijvoorbeeld op het internet. Maar wat is nu waar? Maak een afspraak om daar samen met Nel achter te komen.

Nathasia Nibte

Osteopathie & Vlow-therapie

Als ervaren osteopathische therapeute is Nathasia iemand die graag maatwerk levert. Nathasia kijkt op een holistische wijze naar uw gezondheid en gaan jullie hier samen mee aan de slag.

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!