Blog

GezondPlus Blog: “Gezond, Sterk en in Balans.” – zowel mentaal als fysiek

GezondPlus ook een blog?

Wij hebben zoveel te vertellen, waardevolle informatie, tips en tops, mooie verhalen te delen van nog mooiere mensen. Maar ja, waar beginnen we?

3, 2, 1…. GO!

We starten graag met ons motto: “Gezond, Sterk en in Balans.” Alles wat goed is, komt in drieen, toch? In de Griekse oudheid was het getal 3 het toppunt van volmaaktheid (Omne Trinium Perfectum; elke drievoud is volmaakt). Tegenwoordig wordt de 3 nog steeds veel gebruikt. In het stadswapen van Amsterdam vinden we drie kruisen, we roepen drie maal Hoera en we kennen het gezegde “Omnia Vincit Amor (liefde overwint alles). Gezond, Sterk en in Balans staat voor Gezondheid, Kracht en Evenwicht. Toepasbaar op zowel ons lichaam als onze geest. Het toppunt van volmaaktheid, voor ieder persoon, op zijn of haar eigen niveau.

“De enige onmogelijke reis, is de reis die je niet begint”

Wat een dromen hebben wij. Dat wij HET Gezondheidscentrum zijn waar iedereen aan denkt als ze een vraag hebben over gezondheid. En als wij het niet ‘in huis hebben’, kennen wij wel iemand die jou verder kan helpen!

Onze reis begon 16 jaar geleden, en zijn trots op wat wij met zijn allen bereikt hebben. We hebben inmiddels een plek gecreerd waar iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn, geinspireerd kan worden en waar iedereen zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen.

“Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen”

Lastig he? Wanneer je eigenlijk kwetsbaar bent, klachten ervaart, een blessure hebt, wordt er eigenlijk van je verwacht sterk te zijn, en dat je gedecideerd bent om krachtige keuzes te maken. Maar dat is het nou juist net, dat is op zijn zachts gezegd gewoon lastig. Wij begrijpen dit maar al te goed. Wij helpen jou graag omdat wij geloven dat we dit het beste samen kunnen doen. Daarbij gebruiken wij onze eigen ervaringen, onze kennis, kunde en optimale samenwerkingsverbanden.

“Waarom moeilijk doen, als het samen kan?”

Ons eerste blog zit er al weer bijna op. Jammer he? De volgende keer vertellen wij graag meer over het ontstaan van GezondPlus, onze reis tot nog toe, en kijken wij graag samen met jou naar de toekomst.

Als jij graag meer informatie wilt hebben over een bepaald onderwerp, ideeen hebt om ons blog leuker te maken, te verbeteren, dan horen wij het heel graag.

En in de tussentijd, blijf Gezond, Sterk en in Balans!