Opschalen fysiotherapie

Dit beleid kan per dag verschillen, dus houd onze website in de gaten! En bij vragen neem contact op met ons!

Update opschalen fysiotherapie
Op 30 april hebben fysiotherapeuten groen licht gekregen van het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om stapsgewijs weer aan het werk te gaan. Binnen GezondPlus volgen we dit landelijk beleid.

We zullen de geadviseerde hygiënemaatregelen in acht nemen en verwachten van onze patiënten hetzelfde. Dan kan de fysiotherapie behoedzaam en stapsgewijs opgeschaald worden. Concreet houdt dit voor onze patiënten in het protocol te volgen wat door de medewerkers van GezondPlus gecommuniceerd zal worden. Belangrijke punten daarvan zijn onder andere:

  • kom stipt op het afgesproken tijdstip (We willen het aantal mensen in de wachtkamer zo klein mogelijk houden)
  • verlaat na de behandeling direct het pand
  • helaas hebben wij tijdelijk niet meer de service die u van ons gewend bent (koek, vers fruit, water, limonade, thee en koffie, lectuur)
  • volg de routing in de praktijk
  • neem een grote handdoek mee
  • kom alleen en neem geen partner of kinderen mee
  • houd 1,5 meter afstand
  • heb je klachten zoals niezen, hoesten, verkoudheid, koorts en of keelpijn? Blijf thuis!

We zullen online consulten blijven aanbieden als er bij patiënten mogelijk sprake is van besmetting met het coronavirus. Middels de online consulten kunnen we je coachen en adviseren bij lichamelijke en geestelijke klachten.

We zullen hierbij gebruikt maken van het eenvoudige en zeer toegankelijke platform van Mijn Zorg App.Deze is te downloaden in de app store of google play store.

Voor de patiënten en onze medewerkers
Om het risico op besmetting te beperken verzoeken wij je onze praktijk niet te bezoeken indien je last hebt van één van de volgende verschijnselen: koorts, verkoudheid, keelpijn, niezen en/of hoesten. Dit beleid hanteren wij ook voor onze medewerkers.

Medisch Fitness
De Medisch Fitness zullen conform de laatste berichtgeving nog steeds opgeschort worden. Hiermee volgen we het landelijke beleid. Wij bieden u weekschema’s, streaming lessen, de lessen terugkijken op ons YouTube platform en app contact. Wij blijven graag met u in contact!

Blijf sterk, blijf gezond en op naar betere tijden!

Met vriendelijke groeten,

Team GezondPlus

“Gezond, Sterk en in Balans”