Sport- en prestatiepsychologie

Als sportpsycholoog help ik jou graag verder bij het leveren van een optimale prestatie. Loop je bijvoorbeeld tegen mentale vraagstukken aan in je revalidatie traject, heb je last van wedstrijdspanning, kun je op dit moment even de motivatie niet vinden, staat er een belangrijke wedstrijd/kwalificatie op de planning, weet je de aandacht er niet bij te houden en is de balans even weg? Het zijn allemaal onderwerpen die wel eens langskomen en waar ik graag met je over in gesprek ga.

Ik, Lotte Broerse, ben Sport- en prestatiepsycholoog en ben onlangs mijn eigen bedrijf gestart, Broers Coaching

Tijdens de Master heb ik mijn passie voor sport en de mens met elkaar kunnen combineren. Ik vind het prachtig om te ontdekken hoe mensen door, met en tijdens prestaties steeds weer het uiterste uit zichzelf weten te halen. Mijn visie is dat sport een grote bijdrage levert aan een gezonde leefstijl. Niet alleen sport is hierbij van belang, ook plezier, mentale fitheid en doorzettingsvermogen zijn cruciale elementen om een gezondere leefstijl aan te meten. Verder ben ik ook groot voorstander van een multidisciplinaire aanpak en kijk daarom erg uit naar mijn start bij Gezondplus. 

Zelf ben ik altijd erg sportief geweest (dansen, zwemmen en hockey). Ik haalde veel plezier uit werken in teamverband en ging altijd tot het uiterste om een wedstrijd te winnen. Toen ik net 16 was kreeg ik een auto-ongeluk en heb toen een lange tijd moeten revalideren. Geen dansen, zwemmen en hockey meer maar uren in de sportschool om mijn krachten weer op te bouwen. Het positieve aan deze ervaring is dat ik tijdens mijn revalidatie ontdekte wat een lichaam en je geest allemaal kan. In deze tijd realiseerde ik dat er een immense kracht in iedereen schuilt.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website van Broerscoaching: www.broerscoaching.nl
Of mail naar: info@broerscoaching.nl

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!