Medisch Fitness bij GezondPlus houdt in dat u in groepsverband traint onder begeleiding van een trainer. Dit kan zowel binnen als buiten. 

U zal merken dat u door de groepsdynamiek en de begeleiding, snel sterker en fitter wordt. Medisch Fitness richt zich vooral op mensen die net dat stukje extra begeleiding nodig hebben door bijvoorbeeld een blessure waardoor u gehinderd wordt om in de reguliere fitness te trainen. 

Het doel van de Medisch Fitness is dan ook op uw lichaam weer optimaal te laten functioneren door middel van training. Iedereen heeft een ander doel voor ogen, maar we behalen de doelen samen!

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Welke vorm van fitness u ook doet bij GezondPlus, u traint altijd in een kleine groep tot 12 deelnemers. Omdat wij de individuele begeleiding en coaching belangrijk vinden traint u bij GezondPlus op vaste tijden en onder professionele begeleiding.

Medisch Fitness bij GezondPlus houdt in dat u gaat werken aan uw lichaam.
U werkt aan doelen die door u zijn gesteld, in overleg met onze trainers.

Deze doelen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • een betere conditie krijgen;
  • werken aan het lichaamsgewicht;
  • sterker worden;
  • lekker lichamelijk actief zijn;
  • gezellig samen bewegen.
Verschil met reguliere fitness

Bij Medisch Fitness zijn de trainingsdoelen vaak hetzelfde als bij de reguliere fitness. Als u hierbij echter wordt gehinderd door een blessure of aandoening, of u bent hier net van hersteld, dan kan het noodzakelijk zijn om uw trainingsprogramma hierop aan te passen. Dit gebeurt in overleg met uw trainer en eventueel in samenspraak met de (sport-)fysiotherapeut. Het doel van Medisch Fitness is uw lichaam weer optimaal te laten functioneren door middel van het versterken, optimaliseren en afwisselen van beweegpatronen. Hierdoor ontstaat er een betere balans tussen de belasting (wat u doet met uw lichaam) en belastbaarheid (wat uw lichaam aan kan), waardoor klachten verminderen of niet meer terugkomen. 

De training

Bij de training wordt onder andere gebruik gemaakt van professionele kracht- en cardioapparatuur, vrije gewichten, elastiek, ander oefenmateriaal en natuurlijk van het eigen lichaam. Na de training bieden wij u een kop koffie of thee aan en kunt u nog even nagenieten in onze gezellige ontvangstruimte. Uiteraard beschikken we over een dames- en herenkleedkamer met douches.

Kosten

Wij bieden verschillende abonnementen aan. Informeer hiernaar bij ons secretariaat of zie onze tarievenlijst op de website.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan bent u altijd welkom om langs te komen.
Maak daarvoor even een afspraak zodat wij u persoonlijk kunnen ontvangen en rondleiden.
Voor het maken van een afspraak bel met GezondPlus op telefoonnummer 075-6572149.

Lesrooster
DagOchtendAvond
Maandag09.00 – 10.00 uur
10:00 – 11:00 uur
11:00 – 12:00 uur
19.00 – 20.00 uur
Dinsdag09:00 – 10:00 uur 
Woensdag09.00 – 10.00 uur
11:00 – 12:00 uur
 
Donderdag –  
Vrijdag08:00 – 09:00
09.00 – 10.00 uur
 
   

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!