Welkom!

Lees hier meer over het Gezond op Gewicht programma

Hier leest u alle informatie die nodig is om in april met ons te starten!

Wilt u zich meteen inschrijven? Onderaan deze pagina vindt u een formulier waarmee u zich kunt aanmelden!

Samenwerking tussen

Het programma

Wat maakt dit programma anders dan alle andere?

GezondPlus heeft de handen ineen geslagen met Alimentum om een ”Gezond op Gewicht” programma vorm te gaan geven. Al onze kennis en kunde zal hier bij elkaar komen om u aan de hand te nemen op naar een gezondere leefstijl!

Het voornaamste wat bij ons belangrijk is, is dat u centraal staat. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat u persoonlijke begeleiding krijgt om u zo goed mogelijk verder te helpen. Dit geldt niet alleen tijdens gesprekken, maar ook in bijvoorbeeld de trainingen zal u persoonlijke begeleiding krijgen door een van onze trainers. 

Waaruit bestaat het programma?

Hieronder nemen wij u mee door de verschillende stappen van het programma.

Intake

Een intake zal bij ons bestaan uit twee onderdelen. Allereerst zal er een gesprek plaatsvinden met u en uw voedingsspecialist. Daarnaast zal er een gesprek plaatsvinden tussen u en een fysiotherapeut om te beoordelen waar wij ons op moeten focussen tijdens het programma.

In de gezamenlijke bijeenkomsten zal u voornamelijk voorgelicht worden over onze visie op een gezonde leefstijl en hoe u dit zelf kan toepassen op uw eigen leefstijl.

Gezamenlijke bijeenkomsten

Individuele coaching

Tijdens het gehele traject zal u gestuurd worden door middel van individuele coachingsgesprekken. Of dit nu in met uw voedingsdeskundige of met de trainer, u staat centraal.

Als u deelneemt aan dit programma zal onze voedingsdeskundige een persoonlijk voedingsplan met u doornemen. Dit alles om uw persoonlijke doelen te behalen.

Persoonlijk voedingsplan

Groepstrainingen

Er zullen groepstrainingen worden gegeven onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. Waarbij u op uw eigen niveau kunt presteren. 

Wij zullen u handvatten aanreiken waarmee u de ingezette gezonde leefstijl voort kunt zetten. Dit doen wij omdat het programma eigenlijk niet stopt na vier maanden, maar u zelfstandig verder kunt bouwen op de opgedane ervaringen.

Handvatten om zelfstandig verder te gaan

Outtake gesprek

Om het programma af te sluiten voeren wij met u een persoonlijk outtake gesprek. Hierin zal naar voren komen waar voor u verdere aandachtspunten liggen en hoe hier mee om te gaan.

Wij leren graag van u. Wie kan er nou beter zeggen wat er goed of slecht was aan het programma dan de deelnemers? Niemand! Daarom vragen wij na tijdens en na afloop van het programma actief naar u mening, en kunnen wij eventueel handelen waar nodig.

Evaluatie

Terugkomdag

Tot slot zullen wij na deze vier maanden nog een gratis terugkomdag organiseren waarin wij met z’n alle terug kunnen kijken naar een geslaagd avontuur. 

Tijdens deze terugkomdag ziet u de andere deelnemers nogmaals en kunt u de verdere ervaringen met hun delen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het volledige programma bedragen €600,-. Dit is natuurlijk een hoop geld, maar zie dit vooral als investering in uw eigen gezondheid. Als u deze kosten terugrekent naar een dagelijkse bijdrage is dit nog geen vijf euro per dag die u investeert.


Te betalen in drie gelijke termijnen van €200,-

Bij betaling van het gehele bedrag in één keer krijgt u een korting van 5%, wat neerkomt op €570,-

Enthousiast?

Wij ook! Hieronder kunt u zich inschrijven!

Wees er snel bij want vol is vol! (maximaal 10 deelnemers)

    Volg ons ook op onze socials

    Weten wat er verder bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!