Goed, Beter, Plus!

Over GezondPlus

GezondPlus is een fysiotherapiepraktijk binnen een gezondheidscentrum in hartje Wormerveer. Wij leveren optimale zorg door persoonlijke aandacht, een veilige omgeving, een super team en nauwe samenwerking met ondersteunende disciplines.

Wij willen u zo snel en zo duurzaam mogelijk van uw klachten afhelpen zodat u spoedig weer gezond, sterk en in balans bent.

Wij geloven dat met aandacht, passie, vakkennis en een tikkeltje eigenzinnigheid samen met de cliënt de beste zorg gecreëerd kan worden voor net dat betere resultaat!

U toch ook?

Ontmoet het team!

Hieronder vindt u onze therapeuten en verdere teamleden!

anna-robert

Robert Klazema

Fysio- sport, en manueeltherapeut, en mede eigenaar

Robert is een van de oorspronkelijke oprichters van Gezondplus. Met een schat aan ervaring en zijn echoapparaat staat Robert klaar voor de juiste diagnose. Robert is verder gespecialiseerd in hand- en polsklachten maar ook voor ‘alle’ andere lichamelijke klachten kunt u bij Robert terecht.
8eedc635-e243-431f-a06d-84210b366575

Jordi van Zelst

Fysio- manueeltherapeut, topsportbegeleider en mede eigenaar

Jordi is een echte alleskunner, van heldere diagnostiek tot een triatlon, niks is Jordi te gek. Jordi gaat graag met u in gesprek over uw klachten en weet haarfijn de vinger op de ‘zere’ plek te leggen voor de weg naar een duurzaam herstel. Jordi is gespecialiseerd in langdurige (chronische) klachten en heeft ook veel affiniteit met sport.

IMG_8565

Marc Loman

Fysiotherapeut en mede eigenaar

Marc is een vrolijke sportieve therapeut die u veelal in de oefenzaal ziet staan. Bewegen is leven en practice what you preach zijn dan ook spreuken die bij Marc aansluiten. Deze hardlopende therapeut helpt u graag verder met een brede glimlach (ja ook onder het mondkapje).
Nikita

Nikita Vennik

Oefentherapeut, fysiotherapeut i.o. (sport)masseuse en vliegende keeper

Nikita is onze jongste therapeut maar daarom niet minder druk. Nikita is inmiddels afgestudeerd oefentherapeut en volgt inmiddels ook de opleiding tot fysiotherapeut. Nikita zouden we kunnen omschrijven als vliegende keeper. Waar je Nikita ook neerzet, ze helpt u graag verder. Of dat nu is als oefen- of fysiotherapeut of als masseur, bij Nikita bent u in goede handen!

IMG_8564

Ellen Klooster

Secretaresse en Medisch fitness docente

Ellen is onze spring in de wei. Waar Ellen is raast er een storm van energie. Ellen hoort u niet alleen aan de telefoon maar ook zeker in de sportzaal of zelfs het park waar zij (bijna) alle sporters voorziet van de juiste motiverende kreten. Dat alles met de grootst mogelijke glimlach op het gezicht!

digitaal consult

Mirjam Stelling

Secretaresse

Mirjam is onze. steun en toeverlaat als het gaat om de baliewerkzaamheden. Zij staat u geregeld te woord aan de telefoon en zorgt bij binnenkomst voor een vertrouwd gevoel. 

Locatie

Stationstraat 9

1521 DT Wormerveer

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 20:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 12:00 uur
Zondag: gesloten

Contact

📞: 075 657 21 49
📧: info@gezondplus.nl

Directe samenwerking met

Binnen en buiten het gezondheidscentrum werken wij nauw samen met:

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!