Goed, Beter, Plus!

Over GezondPlus

GezondPlus is een fysiotherapiepraktijk binnen een gezondheidscentrum in hartje Wormerveer. Wij leveren optimale zorg door persoonlijke aandacht, een veilige omgeving, een super team en nauwe samenwerking met ondersteunende disciplines.

Wij willen u zo snel en zo duurzaam mogelijk van uw klachten afhelpen zodat u spoedig weer gezond, sterk en in balans bent.

Wij geloven dat met aandacht, passie, vakkennis en een tikkeltje eigenzinnigheid samen met de cliënt de beste zorg gecreëerd kan worden voor net dat betere resultaat!

U toch ook?

Ontmoet het team!

Hieronder vindt u onze therapeuten en verdere teamleden!

Robert Klazema

Robert Klazema

Fysio- sport, en manueeltherapeut, en mede eigenaar

Robert is een van de oorspronkelijke oprichters van Gezondplus. Met een schat aan ervaring en zijn echoapparaat staat Robert klaar voor de juiste diagnose. Robert is verder gespecialiseerd in hand- en polsklachten maar ook voor ‘alle’ andere lichamelijke klachten kunt u bij Robert terecht.
8eedc635-e243-431f-a06d-84210b366575

Jordi van Zelst

Fysio- manueeltherapeut, topsportbegeleider en mede eigenaar

Jordi is een echte alleskunner, van heldere diagnostiek tot een triatlon, niks is Jordi te gek. Jordi gaat graag met u in gesprek over uw klachten en weet haarfijn de vinger op de ‘zere’ plek te leggen voor de weg naar een duurzaam herstel. Jordi is gespecialiseerd in langdurige (chronische) klachten en heeft ook veel affiniteit met sport.

IMG_8565

Marc Loman

Fysiotherapeut en mede eigenaar

Marc is een vrolijke sportieve therapeut die u veelal in de oefenzaal ziet staan. Bewegen is leven en practice what you preach zijn dan ook spreuken die bij Marc aansluiten. Deze hardlopende therapeut helpt u graag verder met een brede glimlach (ja ook onder het mondkapje).
Nikita

Nikita Vennik

Oefentherapeut, fysiotherapeut i.o. (sport)masseuse en vliegende keeper

Nikita is onze jongste therapeut maar daarom niet minder druk. Nikita is inmiddels afgestudeerd oefentherapeut en volgt inmiddels ook de opleiding tot fysiotherapeut. Nikita zouden we kunnen omschrijven als vliegende keeper. Waar je Nikita ook neerzet, ze helpt u graag verder. Of dat nu is als oefen- of fysiotherapeut of als masseur, bij Nikita bent u in goede handen!

IMG_8564

Ellen Klooster

Secretaresse en Medisch fitness docente

Ellen is onze spring in de wei. Waar Ellen is raast er een storm van energie. Ellen hoort u niet alleen aan de telefoon maar ook zeker in de sportzaal of zelfs het park waar zij (bijna) alle sporters voorziet van de juiste motiverende kreten. Dat alles met de grootst mogelijke glimlach op het gezicht!

Mirjam Stelling

Mirjam Stelling

Secretaresse

Mirjam is onze. steun en toeverlaat als het gaat om de baliewerkzaamheden. Zij staat u geregeld te woord aan de telefoon en zorgt bij binnenkomst voor een vertrouwd gevoel. 

nog meer toppers

Alles onder één dak!

Buiten fysiotherapeutische zorg zijn onderstaande disciplines ook vertegenwoordigd binnen het gezondheidscentrum van GezondPlus

Anna Curvers

Anergo

Ergotherapie richt zich vooral op het dagelijks handelen en wordt ingeschakeld als activiteiten zoals aan- en uitkleden, schrijven, eten, koken, boodschappen doen, telefoneren, opstaan, fietsen, (huishoudelijk) werk of hobby’s niet meer naar wens worden uitgevoerd.

Eugenie De Ruiter

PijnCoach Haarlem

De pijncoach begeleidt mensen met chronische pijn. In een aantal een op een sessies werkt ze gericht aan het omgaan met en het verminderen van de pijnklachten. De behandeling zal eerst bestaan uit een deel pijneducatie.

Job Fahner

Loopfit- Fahner

De podologie (letterlijk ”voetkunde”) is een wetenschap die zich richt op het voorkomen en behandelen. van voetfunctiestoornissen en voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Danice Peters

Diëtiste

Als diëtiste van Alimentum help ik mensen om inzicht te krijgen en balans aan te brengen in hun voeding- en leefgewoontes. Er is ontzettend veel informatie te vinden over voeding, bijvoorbeeld op het internet. Maar wat is nu waar? Maak een afspraak om daar samen met Danice achter te komen.

Parisa Jahangard

Huidtherapeute

Heeft u last van een huidaandoening? Wilt u weten wat er te doen is aan uw huidprobleem? Of wilt u aan de conditie van uw huid werken? Dan bent u bij huidtherapeute Parisa aan het juiste adres! Huidtherapie richt zich onder andere op het verbeteren van de huid en het behandelen van medische klachten en huisaandoeningen.

Stephania Stevens

Verloskundige

De verloskundige visie van de praktijk is gericht op individuele zorg en houdt rekening met jouw wensen rondom de zwangerschap en de geboorte. De praktijk wordt bewust kleinschalig gehouden om jou als zwangere alle tijd en aandacht te geven.

Naomi Tamtelahitu

Rouw-, verlies en traumatherapeute

Wanneer je vastloopt in de verwerking van een verlieservaring of schokkende gebeurtenis. Dan ondersteunt rouw- en verliestherapie om na een verlies of traumatische ervaring weer balans te vinden in jouw leven. 

Michelle Kreeft

Yin Yoga

Yin Yoga is een vorm van yoga met als doel ontspanning. Je houdt de houdingen lang aan, zo’n drie tot vijf minuten. Doordat je langer in een houding blijft zullen de spieren beter ontspannen en kunnen we het windweefsel bereiken.

Nikita Vennik

Oefentherapeute

Oefentherapeuten zijn experts op het gebied van houding en beweging. Daarnaast is het voornaamste doel van de oefentherapeut het aanleren van gezond beweeggedrag. Zowel wanneer klachten zijn als preventief of te voorkomen dat klachten ontstaan. 

Locatie

Stationstraat 9

1521 DT Wormerveer

Openingstijden

Maandag: 08:00 – 20:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 18:00 uur
Woensdag: 08:00 – 18:00 uur
Donderdag: 08:00 – 20:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 12:00 uur
Zondag: gesloten

Contact

📞: 075 657 21 49
📧: info@gezondplus.nl

Directe samenwerking met

Binnen en buiten het gezondheidscentrum werken wij nauw samen met:

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!