Centrum Orthopedie

U kunt bij ons terecht voor orthopedische hulpmiddelen die delen van uw lichaam ondersteunen of vervangen.

Heel bewust bouwen wij elke dag weer met ons team aan wat wij belangrijk vinden: het zijn van een klantgerichte en vooruitstrevende organisatie. Daarom werken wij met de modernste apparatuur, starten we nieuwe initiatieven en volgen we de laatste trends op de voet.

Onze werkwijze:

Voor alle orthesen, prothesen en andere hulpmiddelen, raden wij u aan om bij ons te komen met een verwijzing van de specialist. In enkele gevallen is een verwijzing van de huisarts voldoende, denk hierbij aan orthopedische voetbedden (steunzolen) en therapeutisch elastische kousen (steunkousen). 

Een verwijzing is onder andere nodig om orthopedische hulpmiddelen in te kunnen dienen bij zorgverzekeraars om in aanmerking te komen voor vergoeding vanuit de basisverzekering, maar er staat ook een medische indicatie op vermeld die geconstateerd is door de huisarts/specialist. De medische indicatie is ons uitgangspunt, waarbij onze adviseurs nog een aantal vragen zullen stellen met betrekking tot uw klachten en hoe deze zich manifesteren. Wanneer alle informatie verzameld is, krijgt u een gericht advies. Soms voldoet een confectie product en soms biedt alleen een maatwerkproduct uitkomst.

Naast ons spreekuur in Wormerveer bij GezondPlus, zitten wij met onze vaste vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Dirksland, Hoofddorp, Leidendorp en Rotterdam.

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!