Ontmoet Carlijn Hoogma

Sinds 2010 is Carlijn werkzaam als fysiotherapeut. Carlijn heeft veel ervaring opgedaan in return naar sport bij een sport en revalidatie gerichte praktijk. Daarna heeft zij zich verder verdiept in de manuele therapie middels een master op de University of Queensland, Australië. Bij terugkomst in Nederland heeft zij dit met plezier beoefend bij meerdere praktijken.

Carlijn voert haar werk met passie en veel plezier uit. Zij vindt het een uitdaging om de patiënt weer terug te krijgen op het niveau wat diegene wenst, dit doet zij middels behandelingen in de behandelkamer maar ook geregeld in de fitness.

Carlijn haalt veel energie uit haar werk wanneer de patiënt weer met een glimlach en minder klachten weggaat. Zij is gespecialiseerd in manuele therapie, daarnaast ligt er vanuit haar eigen sportieve ervaringen interesse in sport- en hardloop gerelateerde klachten.

In haar vrije tijd loopt ze hard, daarmee probeert ze ieder jaar een mooie uitdaging voor zichzelf te stellen. Daarnaast haalt Carlijn ook veel energie uit krachttraining, ‘’jezelf elke keer net een beetje verder pushen is de uitdaging die ik daarin vind.’’.

Benieuwd naar het Carlijneffect? Maak snel een afspraak!

Volg ons ook op onze socials

Weten wat er bij GezondPlus speelt? Volg ons dan op onze socials, zodat u altijd op de hoogte blijft!