FYSIOTHERAPEUT GEZOCHT BIJ GEZONDPLUS!

WIE ZIJN WIJ?

GezondPlus Wormerveer huisvest meerdere disciplines en werkt samen onder een dak met de huisartsen en andere zorgprofessionals, waaronder het artsenlaboratorium, praktijkondersteuning, (sport)fysiotherapie, manuele therapie, handtherapie, echografie, shockwave, ergotherapie, haptotherapie, (sport)diëtiek, podologie, (sport)psychologie, sportmassage en verloskunde.

WAT VIND JIJ LEUK?

Je verricht als fysiotherapeut fysiotherapeutisch onderzoek en behandelt cliënten bij het Gezondheidscentrum en in de werkomgeving, bij de mensen thuis en op locatie. Tevens stel je samen met andere disciplines het zorgplan op en adviseer je familie en mantelzorgers. Je biedt functionele ondersteuning en geeft instructies en adviezen aan de bij zorg betrokken professionals. Het aanbod van patiënten is erg divers, van jong tot oud, orthopedische, neurologische- en sportgerelateerde klachten, acute en chronische vraagstukken. 

WAT BIEDEN WIJ JOU:

  • Een arbeidscontract voor 16 a 32 uur per week (in overleg).
  • Scholingsvergoeding tot 1000,- per jaar, bij een fulltime dienstverband.
  • Een werkomgeving met een actief, leuk en kwalitatief team van mensen die met passie werken.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis en expertise over te brengen in onze werkomgeving.
  • Eventueel het begeleiden van de fitgroepen/bewegingsgroepen heb je de vrijheid om een leuke, gezellige, sportieve activiteit op te zetten.

ALLEEN GA JE SNEL, SAMEN KOMEN WE VERDER
Wij hechten veel waarde aan een leuke samenwerking, waar wij een enthousiaste begeleiding verzorgen met ons hechte team van collegae en bijhorende groeimogelijkheden in ons dynamisch gezondheidscentrum.

ENTHOUSIAST?
Neem dan contact met ons op! Wij horen jou graag, via onze telefoon of via info@gezondplus.nl / 075-6572149

Hopelijk tot snel!

GezondPlus Wormerveer
Stationsstraat 9
1521 DT Wormerveer

“Gezond, Sterk en in Balans”