Personal training

Personal training van Myrna Dral

Wil jij afvallen, meer kracht op bouwen of fit worden? En merk jij dat jouw doel niet wordt behaald via zelfstandig sporten OF alleen met doelgericht voedingsbegeleiding. Dan is personal training iets voor jou!

Een gezonde leefstijl bestaat uit voldoende bewegengevarieerd eten en ontspannen waar het kan. Dit is de reden waarom al deze aspecten terug moeten komen in jouw dagdeel. Maar hoe plan je dit in?

Vanwege mijn ervaring met zowel sportbegeleiding als voedingsbegeleiding, begeleid ik jou als personal trainer met zowel voeding, sport en ontspanning!

Met behulp van 1-op-1 begeleiding, een persoonlijk voedingsadvies en een trainingsschema op maat, bereiken we samen jouw gestelde doelen. Op een gezonde manier werken wij aan een gezonde leefstijl waarin sporten en de juiste voeding goed te combineren is in je dagelijkse leven.

 

Werkwijze

Een personal training bestaat uit 1 uur (60 minuten) sporten en eventueel extra begeleiding op het gebied van voeding. Als personal trainer ben ik jouw coach die je niet alleen met enthousiasme begeleid, maar ook door de moeilijke moment heen sleept om jouw doel te behalen!

 

Geen tijd voor te sporten, maar wil je wel je doel behalen?

Geen probleem! Ik maak gebruik van zowel binnen als buitenterrein. Als personal trainer kan ik naar jou toe komen voor een training.

 

Kijk voor meer informatie op www.myrnadralcoaching.nl

myrna dral